Project

General

Profile

Uppdatering 2013-07-12

Added by Ellen Arvidsson about 7 years ago

Inga stora förändringar sedan förra veckan, utan mest lite småpill för att få allting att fungera.

  • Telefonsamtal med Oskar för att diskutera småfix gällande menyn, whitespace, "Ny student" med mera.
  • Ett fel gällande menyernas bakgrundsfärg upptäcktes och åtgärdades. När en sida aktiverades blev undermenyn för kategorin mörkgrå. Nu är den vit hela tiden.
  • "Ny student" har fått en orange bakgrund som förhoppningsvis ska dra till sig blickarna bättre.
  • Ett nytt fel med menyernas bakgrundsfärg upptäcktes. Menyn som visas i mobilt läge saknade bakgrundsfärg, samt att sidomenyn på de olika sidorna hade fått en mörkgrå bakgrundsfärg. Detta är nu löst.
  • Upprensning av sidor i tredje nivå då dessa inte skulle vara med från början. Jag misstolkade en bild, men det var väldigt enkelt att lösa detta.
  • Fortsatt arbete med att få sidan mer dynamisk. Inte mycket kvar där, men det allra sista ska lösas.
  • Jag har skapat ikoner för tre sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram) och lagt till dessa med länkar i footern. Vet inte om fler ska in där.

Såg först nu att ett nytt ärende gällande menyn har dykt upp (#1042) vilket jag ska titta närmare på inom kort.

Funderingar:
Tittade på Studentkåren i Skövdes nya sida och funderar på footern. Ska vi samla alla länkar till alla sidor på webbplatsen här för att användare lättare ska kunna navigera (exempelvis i mobilen) eller ska vi göra någonting som liknar SiS med kommande event, senaste nyheter samt sponsorer (om sådana finns)?


Comments

Added by Oskar Emilsson about 7 years ago

Ang footern så kommer vi leta efter företag som kanske vill ha annonser på sidan, tänker på typ länsförsäkringar och karlskronahem. Men om detta ska göras måste vi komma fram till pris osv så detta kommer inte hinnas göras innan sidan är live, vilket inte är något problem.

Vi har glömt bort den engelska delen av sidan litegrann, hur löser man att ha två sidor med olika språk?

Added by Ellen Arvidsson about 7 years ago

Så jag låter footern vara tills ni vet mer? Jag kan ju börja med att lista senaste nyheter etc, men det känns samtidigt lite onödigt i och med nyhetsflödet som ligger ovanför.

Där sa du något ja!
Jag börjar Googla runt och se vad jag kan hitta för dubbla språk.